Ruby Care Foundation


+44 (0) 333 011 7556

ROS
Rubin OmSorgs Foreningen

”At leve med sorg”

”Du behøver ikke være bange for de stærke følelser, der vil komme dig i møde,
føle dig alene eller desorienteret. Sorg er en naturlig proces.”

Støtte og rådgivning for den sørgende

Rubin OmSorgs Foreningen er blevet grundlagt af mennesker, som alle har følt smerten og afmagten i deres egen personlige oplevelse med sorg og har samtaleerfaring i forbindelse med sorgbehandling.

Før eller senere i vores liv vil vi miste nogen, vi har kær. Vi vil være nødsaget til at se den svære tid i øjnene, hvor vi mister vores kære eller står med et uønsket tab. Det kan føles, som om man står alene, og man kan let fyldes med frygt, hvis man ikke forstår, hvad det er, man føler og tænker. Det er hér det er godt at have nogen at tale med, som ikke er bange for ens følelser, og som kan give et godt og velfunderet råd.

Områder hvor vi kan støtte

Vi kan hjælpe
- børn og familier til at forstå, hvad sorg er og at lære at leve med den.
- kollegaer og ledere til bedre at kunne støtte og hjælpe personer, som har mistet deres kære.
- pårørende med at forstå, hvad den sørgende har behov for.
Og vi kan
- tilbyde en krise / sorgplan for personer, der står overfor børn i sorg.
- støtte pårørende, som har familie med livstruende sygdomme.


Rubin OmSorgs Foreningen har sit grundlag i en helt ny forståelse, der kommer fra mere end 30 års arbejde og international research. Ud fra dette arbejde har vi opbygget en etik, som er baseret i værdier og principper, der giver styrke og ro til dem, der er i sorg, som f.eks. ved en skilsmisse, amputation, død, naturkatastrofer eller ved at måtte flygte fra sit land.

Ligesom et nyt liv får hjælp ved fødslen, sådan tror vi også at en tilsvarende hjælp, forberedelse og omsorg burde tilbydes, når et menneske forlader denne verden. Vi tror, det er muligt at forsone sig med det, der er sket og med det, som skal ske.

 

Kontakt information

Hvem vi er